Leveringsvoorwaarden

Algemene levering- en betalingsvoorwaarden van Teak en Sanitair
Importeur: Afbouwbedrijf J.W Wiggers
Ratumseweg 57
7106 CH Winterswijk/Ratum

KVK: 09136341
BTW nummer: NL 1135.85.445.B01
1. Betaling bij aankoop goederen geschiedt altijd a contant of volgens afspraak doormiddel van een telefonische overboeking t.a.v. Teak en Sanitair.

2.Transport wordt gratis verzorgd bij een aankoop van meer dan € 700,- in een straal van 15km,vanaf ons adres Ratumseweg 57. Daarbuiten vragen we een bijdrage van € 1,20 per km. gerekend van de Ratumseweg tot het afleveradres. Voor het bezorgen van een aankoop van onder de € 700,- vragen wij in Winterswijk een bijdrage van € 30.-.

3. Teak en Sanitair is niet aansprakelijk indien er letsel ontstaat door onjuist gebruik van de gekochte goederen.

4. Teak en Sanitair is alleen aansprakelijk voor de artikelen tijdens transport indien zij in eigen beheer leveren bij de kopers. Eigen transport door kopers is voor eigen risico en men kan geen beroep doen indien er tijdens deze handelingen schade ontstaat.

5. Garantie wordt verstrekt op alle producten gekocht bij Teak en Sanitair gedurende 1 jaar. Bij aanspraak op garantie moet ter alle tijden de factuur worden overlegd.

6. Indien koper een order of bestellijst ondertekend of een aanbetaling voldoet, verplicht koper zich hiermee dat hij de bestelde producten afneemt. Koper dient binnen 30 dagen op te komen halen of te laten bezorgen zodra deze bij Teak en Sanitair binnen zijn, ( tenzij anders schriftelijk zijn overeengekomen). Koper wordt hierover schriftelijk , telefonisch of via e-mail geïnformeerd. Indien artikelen besteld moeten worden is de levertijd 3 tot 5 maanden, Cliënt heeft pas recht op annuleren na overschrijding van de levertijd van 1 jaar.

7. Teak en Sanitair is gerechtigd om deelleveringen te doen bijvoorbeeld: badkamermeubel en op een later tijdstip een kast.

8. Teak en Sanitair verlangt een voorschot van de koper alvorens men overgaat tot bestellen van de producten. De hoogte van het voorschot wordt bij aankoop door beide partijen bepaald en door een aanbetaling te voldoen bevestigd.

9. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Voor kleurverschillen in het hout kan Teak en Sanitair niet aansprakelijk worden gesteld, kleur nuances zijn altijd aanwezig in Teakhout. De bestelde goederen dienen te alle tijde te worden afgenomen.

10. Teak en Sanitair kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen van leveringen door overmacht zoal: aardbevingen, oorlog, brand, piraterij bij de rederij, In overleg wordt er naar een oplossing gezocht voor beide partijen.

11. Geleverde goederen blijven ten allen tijden eigendom van Teak en Sanitair zolang deze niet zijn voldaan.

12. Onze garantie bepalingen gelden niet voor slijtage bij normaal gebruik, of slijtageplekken in lak.

13. Teak en Sanitair kan niet aansprakelijk worden gesteld voor scheuren, of werken van het hout.

14. U dient er voor te zorgen dat uw huis de juiste luchtvochtigheid heeft, zodat het werken/uitdrogen van het hout tot een minimum wordt beperkt. Indien u het gevoel heeft dat uw huis een lage vochtigheid heeft is het aan te bevelen een hygrometer aan te schaffen. Met dit apparaat kunt u de luchtvochtigheid aflezen. Deze moet tussen de 50-70% liggen. Is deze te laag dan kunt u deze verhogen door bijvoorbeeld bakjes water aan de radiatoren te hangen of een luchtbevochtiger aan te schaffen.

15. Op alle meubelen geld een garantietermijn van 1 jaar.

16. Prijzen: Prijswijzigingen voorbehouden. Zet en drukfouten voorbehouden.

17. Alle prijzen zijn netto inclusief BTW en exclusief montage of bezorgen indien anders schriftelijk overeengekomen.

18. Reclames melden binnen 24 uur na levering (schriftelijk). Mocht zich onverhoopt toch een klacht voordoen aan onze producten, wendt u zich dan met het aangekochte artikel bij Teak en Sanitair. Als de klachten binnen de garantietermijn voordoen en gegrond zijn dan zullen de onderdelen c.q. producten geheel kosteloos worden vervangen. De garantie is alleen van kracht als u de aankoopnota kunt overleggen!

19. Bij annuleren van een order rekenen wij 50% van het totale orderbedrag.

20. Bij het bezorgen van meubelen aan huis worden de meubelen tot op de door u gewenste plek gezet.